Zobrazeno 1 - 10
of 2 591
pro vyhledávání: '"nata de coco"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I Gusti Ayu Friskayani, Lely Herlina, Yusraini Muharni, Bobby Kurniawan, Muhammad Adha Ilhami, Shanti Kirana Anggraeni
Publikováno v:
Teknika, Vol 20, Iss 1, Pp 60-65 (2024)
UKM Tani Lebak is an industry that processes coconut water into nata de coco. During production, water use could be more efficient. Apart from that, there are also rejected products and production waste that pollute the environment. So, based on this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c4b288b67fa41e8ab11f9523864efd9
Autor:
Rifda Nur Hikmahwati Arif, Nurhayani H. Muhiddin, Fandi Ahmad, Nur Indah Sari, Salma Samputri
Publikováno v:
Jurnal Abdimas Indonesia, Vol 4, Iss 3 (2024)
Pengabdian masyarakat ini bertujuan untuk meningkatkan keterampilan produktivitas anak-anak terlantar di jalanan kota Makassar dalam pembuatan nata de Coco dan juga tape jusinta. Metode pelaksanaan kegiatan pengabdian masyarakat dibagi menjadi dua ta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/762ccddabbbb4b1da4ee0bfd5f0b8e34
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Indonesian Journal of Agricultural Sciences / Jurnal Ilmu Pertanian Indonesia. okt2023, Vol. 28 Issue 4, p620-629. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qin, Xinling, Yuan, Yaqian, Fei, Shuangwen, Lin, Xue, Shi, Shun, Wang, Xiangrong, Pang, Qing, Kang, Jiamu, Li, Congfa, Liu, Sixin
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 April 2024 414