Zobrazeno 1 - 10
of 643
pro vyhledávání: '"naringinase"'
Publikováno v:
Chemical and Biochemical Engineering Quarterly, Vol 38, Iss 2, Pp 175-183 (2024)
Bitterness in citrus juice is a common quality issue in the fruit-based beverage industry. Naringin, the dominant flavonoid responsible for bitterness in citrus fruit juice, can be mitigated by the enzyme naringinase. This study focuses on the isolat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86b251e9a956470e938cb306976ccd7a
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101329- (2024)
Yuzu (Citrus junos Sieb.) is a peel-edible fruit with a pleasant aroma, but its bitter taste can impact consumer appeal. In this study, an efficient enzymatic method reduced bitterness in green yuzu powder (GYP). Cellulase KN and naringinase from Asp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85dc3261b4884ec988d83063a3eca990
Autor:
Jitendra Dattatray Salunkhe, Indra Neel Pulidindi, Vikas Sambhaji Patil, Satish Vitthal Patil
Publikováno v:
Bioengineering, Vol 11, Iss 5, p 510 (2024)
The application of Neurospora sp., a fungus that commonly thrives on complex agricultural and plant wastes, has proven successful in utilizing citrus peel waste as a source of naringin. A UV-Vis spectrophotometric method proved the biotransformation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ddab958e55341ec99b1c962c48647e6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ananda Sindhe, K. Lingappa
Publikováno v:
Journal of Pure and Applied Microbiology, Vol 17, Iss 1, Pp 456-466 (2023)
Naringin is a flavanone found in citrus fruits and vegetables which are responsible for the asperity, due to which citrus fruit are unable to consume and from which we are unable to get the valuable nutrition in our body. To overcome this asperity in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d3e2e382e484484b2117541dfab8750
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.