Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"naranjita pomace"'
Autor:
Carlos Delgado-Nieblas, Karen Ruiz-Beltrán, Jessica Sánchez-Lizárraga, José de Jesús Zazueta-Morales, Ernesto Aguilar-Palazuelos, Armando Carrillo-López, Irma Leticia Camacho-Hernández, Armando Quintero-Ramos
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 17, Iss 1, Pp 240-250 (2019)
Extrusion technology is widely used for the production of breakfast cereals (BC). In order to improve their nutritional/nutraceutical quality, the addition of citrus fruit pomace rich in bioactive compounds has been suggested. The objective of this w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee8dfda8eeda47f8b5ec477fcbac83f5
Autor:
Karen Ruiz-Beltrán, Ernesto Aguilar-Palazuelos, Irma Leticia Camacho-Hernández, C.I. Delgado-Nieblas, Armando Carrillo-López, José de Jesús Zazueta-Morales, Jessica Sánchez-Lizárraga, Armando Quintero-Ramos
Publikováno v:
CyTA-Journal of Food, Vol 17, Iss 1, Pp 240-250 (2019)
espanolLa tecnologia de extrusion es utilizada ampliamente para la produccion de cereales para desayuno (CPD). Con el fin de mejorar su calidad nutricional/nutraceutica, se ha sugerido la adicion de subproductos de frutos citricos ricos en compuestos
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.