Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"nanotechnology in food"'
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Femke Hilverda, Margôt Kuttschreuter
Publikováno v:
Human Behavior and Emerging Technologies, 1(4), 341-360. Wiley
The introduction of a new technology, such as a human enhancement may induce apprehension and concern among the general public. Social media enable individuals to find information and share their insights and concerns regarding new technologies. This
Autor:
Femke Hilverda, Margôt Kuttschreuter
Publikováno v:
Food quality and preference, 76, 118-132. Elsevier
In order to encourage consumer informed decision making, it is in the interest of risk communicators in the food industry and authorities to facilitate consumer risk information sharing. Focusing on the risks of nanotechnology in food products, this
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::90f741156b87f06f511529b3b9c82927
https://research.utwente.nl/en/publications/6bd3a23b-b42a-4d10-b487-7c1380807443
https://research.utwente.nl/en/publications/6bd3a23b-b42a-4d10-b487-7c1380807443
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eric Lichtfouse
Publikováno v:
Shivendu Ranjan, Nandita Dasgupta, Eric Lichtfouse. France., 20, Springer Nature, pp.324, 2016, Nanoscience in Food and Agriculture 1, 978-3-319-39303-2. ⟨10.1007/978-3-319-39303-2⟩
Sustainable Agriculture Reviews ISBN: 9783319393025
Nanoscience in Food and Agriculture 1
Shivendu Ranjan, Nandita Dasgupta, Eric Lichtfouse. Springer Nature, 20, pp.324, 2016, Nanoscience in Food and Agriculture 1, Eric Lichtfouse, 978-3-319-39303-2. ⟨10.1007/978-3-319-39303-2⟩
Sustainable Agriculture Reviews ISBN: 9783319393025
Nanoscience in Food and Agriculture 1
Shivendu Ranjan, Nandita Dasgupta, Eric Lichtfouse. Springer Nature, 20, pp.324, 2016, Nanoscience in Food and Agriculture 1, Eric Lichtfouse, 978-3-319-39303-2. ⟨10.1007/978-3-319-39303-2⟩
International audience; Chapters: Nanoagriculture and Water Quality Management. Nanotechnology Definitions, Research, Industry and Property Rights. Green Synthesis and Spectroscopic Characterization of Nanoparticles. Nanotechnology to Remove Contamin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8d88ffa0df97ef6dfeecaedd4ba7d6f3
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01448373
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01448373
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gloria Crisóstomo, Germán Lobos, Marcos Mora, Klaus G. Grunert, Berta Schnettler, Horacio Miranda
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 34, Issue: 1, Pages: 157-163, Published: 25 FEB 2014
Food Science and Technology, Vol 34, Iss 1, Pp 157-163 (2014)
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (SBCTA, IMPRESSO)
Artículos CONICYT
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Schnettler, B, Crisostomo, G, Mora, M, Lobos, G, Miranda, H & Grunert, K G 2014, ' Acceptance of nanotechnology applications and satisfaction with food-related life in Southern Chile ', Ciencia e Tecnologia de Alimentos, vol. 34, no. 1, pp. 157-163 . https://doi.org/10.1590/S0101-20612014005000001
Food Science and Technology v.34 n.1 2014
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Vol 34, Iss 1, Pp 157-163 (2014)
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (SBCTA, IMPRESSO)
Artículos CONICYT
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
Schnettler, B, Crisostomo, G, Mora, M, Lobos, G, Miranda, H & Grunert, K G 2014, ' Acceptance of nanotechnology applications and satisfaction with food-related life in Southern Chile ', Ciencia e Tecnologia de Alimentos, vol. 34, no. 1, pp. 157-163 . https://doi.org/10.1590/S0101-20612014005000001
Food Science and Technology v.34 n.1 2014
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Given the increasing use of nanotechnology in food production and packaging, its acceptance was evaluated in Temuco, Chile, and different consumer segments were identified. Different brands of sunflower oil were used at different prices as a case stu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0bd0508694fcfa547259b3188c2855b3
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612014000100023&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612014000100023&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.