Zobrazeno 1 - 10
of 7 518
pro vyhledávání: '"nanotechnology in food"'
In the food industry, scientists are exploring the potential of nanotechnology to enhance the flavor and other sensory characteristics of foods, introduce antibacterial nanostructures into food packaging and encapsulate and deliver nutrients directly
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rajendran, Salini Devi1,2 Salini.Rajendran@taylors.edu.my, Wahab, Siti Norida3, Swee Pin Yeap4,5, Kamarulzaman, Nitty Hirawaty6, Lim, Sarina Abdul Halim7
Publikováno v:
Journal of Scientometric Research. Sep-Dec2023, Vol. 12 Issue 3, p648-656. 9p.
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2024 58
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules March 2024 260 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhou, Yu-Hao1 (AUTHOR), Mujumdar, Arun S.2 (AUTHOR), Vidyarthi, Sriram K.3 (AUTHOR), Zielinska, Magdalena4 (AUTHOR), Liu, Huilin5 (AUTHOR), Deng, Li-Zhen6 (AUTHOR), Xiao, Hong-Wei1 (AUTHOR) xhwcaugxy@163.com
Publikováno v:
Food Reviews International. 2023, Vol. 39 Issue 7, p3858-3878. 21p. 1 Color Photograph, 2 Diagrams, 2 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.