Zobrazeno 1 - 10
of 331
pro vyhledávání: '"nano-MgO"'
Publikováno v:
Journal of Rock Mechanics and Geotechnical Engineering, Vol 16, Iss 8, Pp 3258-3269 (2024)
Municipal solid waste (MSW) is accumulating over elapsed time across the world, and it is observed in many projects associated with weak soils, such as marl. Therefore, effective solutions to the environmental problem are essential. Conventional tech
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7054f24d03c947749c8e63f530fc1e61
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 16, p 3959 (2024)
Paper relics, as carrieres of historical civilization’s records and inheritance, could be severely acidic and brittle over time. In this study, the multi-functional dispersion of nanometer magnesium oxide (MgO) carried by 3-aminopropyl triethoxysil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c06a8c38421546f1983d3e59e6c201e9
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 4, Pp 94-102 (2023)
Objective: This study aimed to develop polysaccharide-based composite antibacterial films with excellent antibacterial and physicochemical properties to effectively improve the shelf life of food. Methods: Carrageenan, agar, konjac gum and pectin wer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/379273d5bc8f4677bc8a25465001beef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Materials Research and Technology, Vol 18, Iss , Pp 5019-5031 (2022)
This study evaluated the utilization of nano-MgO in problematic loess to enhance the dynamic performance and freeze-thaw resistance. To address these issues, samples of different blend ratios, with or without freezing-thawing, were prepared, and thei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a94c73f02eb64e98871350b05f3818ba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.