Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"nano–micro-pores"'
Autor:
Mohammad U. H. Joardder, Azharul Karim
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 13, p 2497 (2023)
Microwave (MW) heating is a unique approach that, unlike conduction- and convection-based heating, can provide volumetric heating. Complex microstructural changes in food materials occur because of simultaneous heat and mass transfer during drying, s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d098b0726fd4f55982de09067c9f4a9
Publikováno v:
Foods; Volume 12; Issue 13; Pages: 2497
Microwave (MW) heating is a unique approach that, unlike conduction- and convection-based heating, can provide volumetric heating. Complex microstructural changes in food materials occur because of simultaneous heat and mass transfer during drying, s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.