Zobrazeno 1 - 10
of 205
pro vyhledávání: '"nano–micro-pores"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 1 October 2022 298
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S.A. Hashemifard, Takeshi Matsuura
Publikováno v:
Journal of Applied Membrane Science & Technology. 25:55-71
In this paper, a new model to predict the gas flow rate through short tubes under rarefied condition based on the sigmoidal bahaviour of gas reduced flow rate (W) versus the rarefaction parameter (d) under rarefied condition was developed. The data p
Publikováno v:
Journal of Nanoscience and Nanotechnology. 21:484-494
To study the change and main control factors of the high-rank coal reservoir permeability in deep coal seams, permeability tests under different stresses and gas pressures were carried out in the laboratory. The development and distribution of nano-m
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Separation and Purification Technology. 298:121256
Publikováno v:
Journal of Nanoscience and Nanotechnology. 17:5996-6013
Autor:
Mohammad U. H. Joardder, Azharul Karim
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 13, p 2497 (2023)
Microwave (MW) heating is a unique approach that, unlike conduction- and convection-based heating, can provide volumetric heating. Complex microstructural changes in food materials occur because of simultaneous heat and mass transfer during drying, s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d098b0726fd4f55982de09067c9f4a9
Publikováno v:
Foods; Volume 12; Issue 13; Pages: 2497
Microwave (MW) heating is a unique approach that, unlike conduction- and convection-based heating, can provide volumetric heating. Complex microstructural changes in food materials occur because of simultaneous heat and mass transfer during drying, s