Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"nagara bean"'
Publikováno v:
Jurnal Teknologi Industri Pertanian, Vol 29, Iss 3, Pp 222-232 (2019)
South Kalimantan's pre-eminent cowpea, namely Nagara beans, needs to be improved, one of them being sprout flour. The purpose of this study was to (1) analyze the chemical and physicochemical properties of Nagara bean sprout flour on a small scale; (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21b59b3a3fc149ebb23dadd3101220ae
Publikováno v:
Jurnal Teknologi Industri Pertanian, Vol 29, Iss 2, Pp 193-204 (2019)
The nagara beans fermented by lactic acid bacteria Lactobacillus plantarum have better physicochemical properties than unfermented beans, as well as protein and starch digestibility. Nagara bean flour that have been modified by L. plantarum can be us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7186664e8fcf46a4bea593b733c57e5b
Publikováno v:
Jurnal Teknologi Industri Pertanian, Vol 29, Iss 2, Pp 193-204 (2019)
The nagara beans fermented by lactic acid bacteria Lactobacillus plantarum have better physicochemical properties than unfermented beans, as well as protein and starch digestibility. Nagara bean flour that have been modified by L. plantarum can be us
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.