Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"nagara bean"'
Autor:
Susi Susi, Hisyam Musthafa Al Hakim
Publikováno v:
Journal of Applied Food Technology, Vol 9, Iss 2, Pp 24-29 (2022)
The use of excessive salt in the food product poses a potential health problem. For this reason, efforts should be made to reduce salt consumption. One of food products containing a significant amount of salt is flavor enhancer. The method of measuri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/047bdd2d03e44a6a90e7a82d280c484c
Autor:
Hustiany, R
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1302 Issue 1, p1-9, 9p
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 653:012054
Nagara bean, the native bean of South Kalimantan, is not only contains carbohydrates and protein, but also contains oligosaccharide fractions such as raffinose and stachiose that can cause flatulence. Raffinosa Family Oligosacharide (RFO) is an undig
Publikováno v:
TROPICAL WETLAND JOURNAL. 2:30-36
Nagara bean/ catjang (Vigna unguiculata spp. Cylindrica) is a subspecies of cowpea which is widely cultivated in freshwater swamplands of Daha Utara and Daha Selatan sub-districts, Hulu Sungai Selatan Regency. Nagara bean is a plant native to South K
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Susi Susi, Lya Agustina
Publikováno v:
African Journal of Food Science and Technology.