Zobrazeno 1 - 10
of 270
pro vyhledávání: '"n-6 PUFA"'
Autor:
Laidi Wang, Bingqiang Dong, Ting Yang, Ao Zhang, Xiaodan Hu, Zhixiu Wang, Guobin Chang, Guohong Chen
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Linseed oil, an important source of dietary α-linolenic acid, is used to provide meat enriched in n-3 PUFA. We investigated the effects of dietary linseed oil (0, 0.5, 1, and 2%) on growth performance, meat quality, tissue fatty acid (FA), and trans
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76845129e5384c10967d637b0276ce75
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Buaud Benjamin
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 27, p 22 (2020)
The development and optimal functioning of our immune system is directly influenced by our diet. Any deficiency or excess of certain nutrients can affect the number and activity of immune cells. Among the nutrients identified, dietary fatty acids are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d71133e25da844e8afa1292fe394a506
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Noureddine, Nazek, Hartling, Ivan, Wawrzyniak, Paulina, Srikanthan, Pakeerathan, Lou, Phing-How, Lucchinetti, Eliana, Krämer, Stefanie D, Rogler, Gerhard, Zaugg, Michael, Hersberger, Martin
Publikováno v:
The American Journal of Clinical Nutrition, 116 (3)
Background Lipid emulsions are a key component of total parenteral nutrition (TPN) and are administered to patients who are unable to ingest their daily required calories orally. Lipid emulsions rich with n–6 (ω-6) PUFAs are known to cause parente
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6f3a303b173dc85e44a13644eadc3180
https://www.zora.uzh.ch/id/eprint/220013/
https://www.zora.uzh.ch/id/eprint/220013/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 7 (2016)
Polyunsaturated fatty acids (PUFAs) are bioactive lipids which modulate inflammation and immunity. They gained recognition in nutritional therapy and are recommended dietary supplements. There is a growing body of evidence suggesting the usefulness o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ac45da0ad934f54a6e6165921238009