Zobrazeno 1 - 10
of 14 833
pro vyhledávání: '"n-6 PUFA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Harris, William S *, Tintle, Nathan L, Manson, JoAnn E, Metherel, Adam H, Robinson, Jennifer G
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition June 2021 113(6):1700-1706
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karolina Dec, Mouhamed Alsaqati, Joanne Morgan, Sumukh Deshpande, Jamie Wood, Jeremy Hall, Adrian J. Harwood
Publikováno v:
Frontiers in Cell and Developmental Biology, Vol 11 (2023)
Introduction: There is a growing interest in the possibility of dietary supplementation with polyunsaturated fatty acids (PUFAs) for treatment and prevention of neurodevelopmental and neuropsychiatric disorders. Studies have suggested that of the two
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41590c9c2cf149a2ae8ad9a7eae48718
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Metherel, Adam H. *, Lacombe, R. J. Scott, Chouinard-Watkins, Raphaël, Hopperton, Kathryn E., Bazinet, Richard P.
Publikováno v:
In Journal of Lipid Research February 2018 59(2):357-367
Autor:
Dannenberger, Dirk, Nuernberg, Gerd, Nuernberg, Karin, Will, Katja, Schauer, Nicolas, Schmicke, Marion
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis March 2017 56:47-54