Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"n-3 long chain polyunsaturated fatty acid"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 67, Iss 2, Pp e134-e134 (2016)
The aim of this study was to investigate the roles of the Acyl co-enzyme A oxidase (ACOX), carnitine acyl transferase I (CAT-1) and activating protein 1 (AP-1) in the reversal of hepatic steatosis with dietary change and n-3 long chain polyunsaturate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4249af7e99dd4babb9b4eb91224a5625
Publikováno v:
Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism
Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, Endocrine Society, 2020, 105 (10), pp.3152-3164. ⟨10.1210/clinem/dgaa459⟩
Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, Endocrine Society, 2020, 105 (10), pp.3152-3164. ⟨10.1210/clinem/dgaa459⟩
Context Evidence for an association between sphingolipids and metabolic disorders is increasingly reported. Omega-3 long-chain polyunsaturated fatty acids (n-3 LC-PUFAs) improve apolipoprotein B100 (apoB100)-containing lipoprotein metabolism, but the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 67, Iss 2, p e134 (2016)
Grasas y Aceites; Vol. 67 No. 2 (2016); e134
Grasas y Aceites; Vol. 67 Núm. 2 (2016); e134
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 67, Iss 2, Pp e134-e134 (2016)
Grasas y Aceites; Vol. 67 No. 2 (2016); e134
Grasas y Aceites; Vol. 67 Núm. 2 (2016); e134
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 67, Iss 2, Pp e134-e134 (2016)
The aim of this study was to investigate the roles of the Acyl co-enzyme A oxidase (ACOX), carnitine acyl transferase I (CAT-1) and activating protein 1 (AP-1) in the reversal of hepatic steatosis with dietary change and n-3 long chain polyunsaturate
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gruffat, Dominique, Cherfaoui, Maya, Bonnet, Muriel, Thomas, Agnès, Bauchart, Dominique, Durand, Denys
Publikováno v:
Journal of Animal Science
Journal of Animal Science, American Society of Animal Science, 2013, 91 (7), pp.3059-3069. ⟨10.2527/jas2012-6112⟩
Journal of Animal Science, American Society of Animal Science, 2013, 91 (7), pp.3059-3069. ⟨10.2527/jas2012-6112⟩
International audience; N-3 long-chain (LC) PUFA are known to be beneficial for human development and health. These properties explain the increasing interest in promoting n-3 LC PUFA deposition in bovine muscles, leading to healthier meats. In this
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::dec08aa3516a5df16f5b88f37d5bc272
https://hal.inrae.fr/hal-02641808
https://hal.inrae.fr/hal-02641808
Autor:
D. Vernon Rayner, Shabina Bashir, Sharon E. Mitchell, Alan A. Sneddon, Lynda Williams, Amanda C. Morris, K. W. Wahle, Jung-Heun Ha
Publikováno v:
Nutrients
Nutrients; Volume 1; Issue 2; Pages: 178-196
Nutrients, Vol 1, Iss 2, Pp 178-196 (2009)
Nutrients; Volume 1; Issue 2; Pages: 178-196
Nutrients, Vol 1, Iss 2, Pp 178-196 (2009)
The effect of supplementation with 1% conjugated linoleic acid and 1% n-3 long chain polyunsaturated fatty acids (CLA/n-3) was assessed in rats. Food intake increased with no difference in body weights. White adipose tissue weights were reduced where
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.