Zobrazeno 1 - 10
of 255
pro vyhledávání: '"n-3 LC PUFA"'
Autor:
Sher ALI, Nouman ASIF, Muhammad HAYAT, Rana Muhammad BILAL, Kashif NAUMAN, Jamal NASIR, Bilal ASGHAR, Iftikhar BADAR
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 29, Iss 4, Pp 327-334 (2023)
The study was planned to evaluate effect of adding flaxseed oil on meat quality, sensory attributes and fatty acids profile of broiler chicken meat. Further, optimization of supplementalflaxseed oil duration and level was also tested. A n=300 day-old
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc8ed0ba135145a78cceb4339785a617
Autor:
Wenqiang An, Jianzhao Xu, Fang Chen, Yongcai Ma, Zeliang Su, Junfeng Guang, Ningning Su, Guangrong Zhang, Chao Xu, Yuanyou Li, Dizhi Xie
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 32, Iss , Pp 101704- (2023)
The n-3 long chain polyunsaturated fatty acids (n-3 LC-PUFA) play important roles in the normal growth and metabolism of fish . In order to explore the appropriate requiremnts of n-3 LC-PUFA in juvenile largemouth bass Micropterus salmoides, a freshw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/252202476107469e8676cfb77da7a3bd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tashiro, Yutaka
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2021, Vol. 52, Issue 1, pp. 163-170.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-03-2021-0089
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Helen M. Lindqvist, Anna Winkvist, Inger Gjertsson, Philip C. Calder, Aaron M. Armando, Oswald Quehenberger, Roxana Coras, Monica Guma
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 2, p 717 (2023)
Oxylipins derived from n-3 fatty acids are suggested as the link between these fatty acids and reduced inflammation. The aim of the present study was to explore the effect of a randomized controlled cross-over intervention on oxylipin patterns in ery
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d9a3e89e7be4a46adfb5fe32773a36c
Autor:
Claire Mayer, Martine Côme, Lionel Ulmann, Isabelle Martin, Graziella Chini Zittelli, Cecilia Faraloni, Khadija Ouguerram, Benoît Chénais, Virginie Mimouni
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 13, p 4246 (2022)
Long-chain polyunsaturated fatty acids n-3 series (n-3 LC-PUFAs), especially eicosapentaenoic and docosahexaenoic acids, are known to exert preventive effects on obesity and metabolic syndrome. Mainly consumed in the form of fish oil, LC-PUFAs n-3 ar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d1a3495b2854ad6b98bbfe6157001d9
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 10, p 1461 (2022)
Worldwide, fish oil is an important and rich source of the health-beneficial omega-3 long-chain polyunsaturated fatty acids (n-3 LC-PUFA). It is, however, troubled by its high susceptibility towards lipid oxidation. This can be prevented by the addit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34f9406ef96c41ee8a90b0e6cae75df1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.