Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"nτ-methylhistidine"'
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 2, Pp 103307- (2024)
ABSTRACT: This study investigated the effects of pre-slaughter fasting time on the relationship between skeletal muscle protein degradation levels at slaughter and chicken meat quality after 48 h of postmortem aging. Twenty-four broiler chicks at 0 d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9fcb5371e1eb4986814fb73c15bb64ff
Autor:
Jun-ichi Shiraishi, Daichi Ijiri, Ayumi Katafuchi, Shozo Tomonaga, Saki Shimamoto, Hanwool Do, Shinya Ishihara, Akira Ohtsuka
Publikováno v:
The Journal of Poultry Science, Vol 60, Iss 2 (2023)
The concentration of Nτ-methylhistidine in plasma provides an index of skeletal muscle protein breakdown. This study aimed to establish a quantitative method for measuring the concentrations of Nτ-methylhistidine and its isomer Nπ-methylhistidine
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e5fb90de36e4b91a6055e6d47fb3c91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Journal of Poultry Science, Vol 38, Iss 4, Pp 354-357 (2001)
Analysis of Nτ-methylhistidine is intricate and time consuming. In the present study, a modified technique using high-performance liquid chromatography, which utilizes a reversed-phase separation with ion pairing and post column fluorescence derivat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6cda17bc6b454c2a9bd8a41ad6898862
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.