Zobrazeno 1 - 10
of 820
pro vyhledávání: '"myristicin"'
Autor:
Ni Putu Eka Krisnayanti, Silmi Mariya, Iin Indriawati, Hepy Dayana, Bella Fatima Dora Zaelani, Raymond R. Tjandrawinata, Huda Shalahudin Darusman
Publikováno v:
Science and Technology Indonesia, Vol 9, Iss 4, Pp 884-892 (2024)
Melanoma is the deadliest type of skin cancer, having a high mortality rate. This cancer has an aggressive nature, is highly invasive, and has the tendency to metastasize. Matrix metalloproteinases (MMPs) are essential in that process, especially MMP
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5833eedccef545378a41a7a567db30e7
Autor:
EFSA Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed (FEEDAP), Vasileios Bampidis, Giovanna Azimonti, Maria de Lourdes Bastos, Henrik Christensen, Mojca Durjava, Maryline Kouba, Marta López‐Alonso, Secundino López Puente, Francesca Marcon, Baltasar Mayo, Alena Pechová, Mariana Petkova, Fernando Ramos, Yolanda Sanz, Roberto Edoardo Villa, Ruud Woutersen, Paul Brantom, Andrew Chesson, Josef Schlatter, Johannes Westendorf, Paola Manini, Birgit Dusemund
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 6, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Following a request from the European Commission, EFSA was asked to deliver a scientific opinion on the safety and efficacy of an essential oil from the seeds of Myristica fragrans Houtt. (nutmeg oil), when used as a sensory additive in feed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ed00fdf4e5045238fa24c8d45a25246
Autor:
Karina Ramírez‐Alarcón, Miquel Martorell, Eda Sönmez Gürer, Ismail Laher, Hei‐Long Lam, Ebtihal Abdalla M. Mohieldin, Ali Mahoumd Muddathir, Muhammad Akram, Mehwish Iqbal, Hamda Shafique, Gerardo Leyva‐Gómez, Shabnum Shaheen, Manoj Kumar, Javad Sharifi‐Rad, Ryszard Amarowicz, Monica Butnariu
Publikováno v:
eFood, Vol 4, Iss 3, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Myristicin is an allylbenzene and a major key constituent of many plant species, such as Myristica fragrans Houtt. (nutmeg), Foeniculum vulgare Mill. (fennel), and Petroselinum crispum (Mill.) Fuss (parsley). Their plant parts have been used
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e03d641962a411a8f97971eb395b0e7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 23, Iss 1, Pp 54-61 (2022)
Parsley (Petroselium crispum L.) is commonly used for its flavor, desired nutritional contents, and other health benefits. However, since the profile of a recently introduced curly-leafed parsley cultivar in Egypt has not been studied, an experiment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a594403d56024b6aa253b01ea451ecef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 11, p 2075 (2023)
Alkenylbenzenes are naturally occurring secondary plant metabolites. While some of them are proven genotoxic carcinogens, other derivatives need further evaluation to clarify their toxicological properties. Furthermore, data on the occurrence of vari
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d49fd0551604587861c92996d52f240