Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"myofibrillar water"'
Autor:
Bin Pang, Jian Zhang, Brian Bowker, Yi Yang, Jingxin Sun, Xiao Sun, Jianteng Wei, Hong Zhuang
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 7, Pp 103830- (2024)
ABSTRACT: Relationships between texture measurements and meat water properties were investigated in raw intact broiler breast fillets with the wooden breast (WB) condition. Texture measurements included subjective WB scores and blunt Meullenet-Owens
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20180ede7ccf4b6f8b90b439886ab1de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 2, Pp 1283-1290 (2021)
The objective of this study was to investigate the influence of meat temperature on moisture loss, muscle water properties, and protein profiles in broiler pectoralis major with the severe woody breast (WB) condition. Broiler breast samples were coll
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db94ae4a7894455b84b71b248e98287a
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 9, Pp 4626-4633 (2020)
The purpose of this study was to investigate the relationships between muscle water properties, water-holding capacity (WHC), and woody breast (WB) severity in intact raw broiler breast fillets. Broiler pectoralis major deboned at 3 h postmortem was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/acba06cd6af74097bef979bada47e1db
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poultry Science
Poultry Science, Vol 100, Iss 2, Pp 1283-1290 (2021)
Poultry Science, Vol 100, Iss 2, Pp 1283-1290 (2021)
The objective of this study was to investigate the influence of meat temperature on moisture loss, muscle water properties, and protein profiles in broiler pectoralis major with the severe woody breast (WB) condition. Broiler breast samples were coll
Publikováno v:
Poultry Science
The purpose of this study was to investigate the relationships between muscle water properties, water-holding capacity (WHC), and woody breast (WB) severity in intact raw broiler breast fillets. Broiler pectoralis major deboned at 3 h postmortem was
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.