Zobrazeno 1 - 10
of 168
pro vyhledávání: '"mykotoxiny"'
Autor:
Malíř František
Význam plísní pro lidské zdraví, jejich charakteristika, morfologie, metabolismus, rozmnožování apod. je tématem této publikace. Na jejím vytvoření se podílelo osm autorů, kteří se na svých pracovištích zabývají výzkumem mykoto
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Siudová, Dominika
The bachelor thesis Chemical contaminants in food - mycotoxins concerns the secondary metabolites of filamentous micromycetes so-called mycotoxins. The first part of the thesis deals with the different types of filamentous micromycetes, their occurre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::63c53ad2b6ea6cee272901ab090acfdd
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-250310
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-250310
Autor:
Černá, Izabela
The thesis deals with the impact of mycotoxins on animal organism is today very closely explored and scientific researches are still at the beginning. Until recently, it was the influence of mold and their derivatives overlooked. This work is focused
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::f91277fb299cf70a44bc8e4bed2f0ff0
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-250398
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-250398
Autor:
Heinz, František
Mycotoxins are important contaminants in bulky feed. Monitoring of mycotoxins shows the fact that they are present in almost all made bulky feed. Mycotoxins can be found in plants before harvest and adversely affect their growth and development. The
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::476679aac2e69a1d303377ffd6a3ceb1
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-427566
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-427566