Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"mykotoxins"'
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 60, Iss 10, Pp 254-257 (2014)
Our objective was to study the application of the Near Infrared Spectroscopy for determination of mycotoxins in spring barley grains. The samples of 10 spring barley cultivars from field trials with natural and artificial infection of Fusarium spp. w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2b6f4f649da471689a97c322acc59a2
Autor:
Andriychyk, V., Tkachuk, V.
In the article the results of digestibility of nutrients sows when feeding them grain foods naturally contaminated with mycotoxins in diets of natural mineral under experiment shows bigger and mikosorbu. Investigated the addition of adsorbents data c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3109::a85f4afb83f92e827bc69aacd92fc814
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2256
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/2256
Autor:
Andriychyk, V., Tkachyk, V.
Наведено результати дослідження морфологічного та біохімічного складу крові свиноматок при годівлі їх зерновими кормами, природно заб
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3109::0c2118692708df4ff045e9193e8d9ce6
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9002
http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/9002
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.