Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"mycotoxin occurrence"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Claudia Pisuttu, Samuele Risoli, Lorenzo Moncini, Cristina Nali, Elisa Pellegrini, Sabrina Sarrocco
Publikováno v:
Toxins, Vol 15, Iss 1, p 61 (2023)
Mycotoxins contamination and pest infestation of foods and feeds represent a pivotal threat for food safety and security worldwide, with crucial implications for human and animal health. Controlled atmosphere could be a sustainable strategy to reduce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/989338969cb94fc7be8399666598df39
Publikováno v:
Toxins, Vol 15, Iss 1, p 63 (2023)
Mycotoxins are ubiquitously present in feeds and raw materials and can exert toxicity on animals and humans. Therefore, mycotoxin occurrence should be monitored. We report here a multi-mycotoxin survey of feed samples in China from 2017 to 2021. Conc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/739f91a428db4ddd80ab3c58ea3a11c3
Autor:
Miriam Haidukowski, Stefania Somma, Veronica Ghionna, Maria Teresa Cimmarusti, Mario Masiello, Antonio Francesco Logrieco, Antonio Moretti
Publikováno v:
Toxins, Vol 14, Iss 9, p 627 (2022)
Fusarium Head Blight is a devastating disease of wheat caused by a complex of Fusarium species producing a wide range of mycotoxins. Fusarium species occurrence is variable in different geographical areas and subjected to a continuous evolution in th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55c0665eb74b4f01b146e38718533b08
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Cereals and cereal by-products are a worldwide topic of interest for the food and feed industry, considering its nutritional value and health- promoting components. On the other hand, a well documented co-contamination of mycotoxins in various cereal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::b165a1b930f7bd406f44190ac49ebfa5
https://www.bib.irb.hr/1241437
https://www.bib.irb.hr/1241437
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.