Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"mycotoxin inhibition"'
Autor:
Mohamed N. Abd El-Ghany, Salwa A. Hamdi, Shereen M. Korany, Reham M. Elbaz, Ahmed N. Emam, Mohamed G. Farahat
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 11, Iss 4, p 1006 (2023)
The current investigation addressed the green synthesis of silver nanoparticles (AgNPs) using newly isolated silver-resistant rare actinomycetes, Glutamicibacter nicotianae SNPRA1 and Leucobacter aridicollis SNPRA2, and investigated their impact on t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e62d5d9b2d3a4e5cac9e9ed56c752002
Autor:
Cleide Oliveira de Almeida Møller, Luisa Freire, Roice Eliana Rosim, Larissa Pereira Margalho, Celso Fasura Balthazar, Larissa Tuanny Franco, Anderson de Souza Sant’Ana, Carlos Humberto Corassin, Fergal Patrick Rattray, Carlos Augusto Fernandes de Oliveira
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
The increased consumption of plant-based foods has intensified the concern related to mycotoxin intoxication. This study aimed to investigate the effect of selected lactic acid bacteria (LAB) strains on the growth of Aspergillus parasiticus NRRL 2999
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e0b032171fb468ba0489ac890250401
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Luísa Freire, Roice Eliana Rosim, Anderson S. Sant'Ana, Larissa P. Margalho, Larissa Tuanny Franco, Fergal P. Rattray, Carlos Augusto Fernandes de Oliveira, Cleide Oliveira de Almeida Møller, Celso F. Balthazar, Carlos Humberto Corassin
Publikováno v:
Møller, C O D A, Freire, L, Rosim, R E, Margalho, L P, Balthazar, C F, Franco, L T, Sant'Ana, A D S, Corassin, C H, Rattray, F P & Oliveira, C A F D 2021, ' Effect of Lactic Acid Bacteria Strains on the Growth and Aflatoxin Production Potential of Aspergillus parasiticus, and Their Ability to Bind Aflatoxin B 1, Ochratoxin A, and Zearalenone in vitro ', Frontiers in Microbiology, vol. 12, 655386 . https://doi.org/10.3389/fmicb.2021.655386
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
The increased consumption of plant-based foods has intensified the concern related to mycotoxin intoxication. This study aimed to investigate the effect of selected lactic acid bacteria (LAB) strains on the growth of Aspergillus parasiticus NRRL 2999
Autor:
Lončar, Jelena, Bellich, Barbara, Cescutti, Paola, Rizzo, Roberto, Zjalić, Slaven, Reverberi, Massimo
Asperigllus flavus is a well-known ubiquitous fungus, which in certain conditions can produce secondary metabolites, namely, mycotoxins, that are hazardous for animal and human health. Mycotoxins are able to contaminate different feed and food commod
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::ba061f6a3c89e1a3f01482a5a2deccfe
https://www.bib.irb.hr/1133183
https://www.bib.irb.hr/1133183
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The aim of the present study was to investigate the gallic acid influence on Aspergillus carbonarius growth and ochratoxin A (OTA) biosynthesis. A mixed inoculum was used in Czapek Yeast Extract Agar and growth and OTA production was observed at 100
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ce220bf904e0c95b7095d3f9ccf1cf93
http://www.wageningenacademic.com/doi/10.3920/WMJ2009.1181
http://www.wageningenacademic.com/doi/10.3920/WMJ2009.1181
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.