Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"mycotoxigenic fungus"'
Autor:
Cleide Oliveira de Almeida Møller, Luisa Freire, Roice Eliana Rosim, Larissa Pereira Margalho, Celso Fasura Balthazar, Larissa Tuanny Franco, Anderson de Souza Sant’Ana, Carlos Humberto Corassin, Fergal Patrick Rattray, Carlos Augusto Fernandes de Oliveira
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
The increased consumption of plant-based foods has intensified the concern related to mycotoxin intoxication. This study aimed to investigate the effect of selected lactic acid bacteria (LAB) strains on the growth of Aspergillus parasiticus NRRL 2999
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e0b032171fb468ba0489ac890250401
Autor:
Luísa Freire, Roice Eliana Rosim, Anderson S. Sant'Ana, Larissa P. Margalho, Larissa Tuanny Franco, Fergal P. Rattray, Carlos Augusto Fernandes de Oliveira, Cleide Oliveira de Almeida Møller, Celso F. Balthazar, Carlos Humberto Corassin
Publikováno v:
Møller, C O D A, Freire, L, Rosim, R E, Margalho, L P, Balthazar, C F, Franco, L T, Sant'Ana, A D S, Corassin, C H, Rattray, F P & Oliveira, C A F D 2021, ' Effect of Lactic Acid Bacteria Strains on the Growth and Aflatoxin Production Potential of Aspergillus parasiticus, and Their Ability to Bind Aflatoxin B 1, Ochratoxin A, and Zearalenone in vitro ', Frontiers in Microbiology, vol. 12, 655386 . https://doi.org/10.3389/fmicb.2021.655386
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
The increased consumption of plant-based foods has intensified the concern related to mycotoxin intoxication. This study aimed to investigate the effect of selected lactic acid bacteria (LAB) strains on the growth of Aspergillus parasiticus NRRL 2999
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Duraković, Senadin, Orlić, Sandi, Redžepović, Sulejman, Skelin, Andrea, Delaš, Frane, Duraković, Lejla
The potential for inhibition of aflatoxin accumulation by aflatoxigenic fungus Aspergillus flavus ATCC 26949 was investigated using the dehydroacetic acid and the newly synthesized Schiff base in 3-/2- aminopheylimino (p-toluoyl)/-4-hidroxy-6-(p-topl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::21b121d08509abbca2cdf07baf21f245
https://www.bib.irb.hr/420012
https://www.bib.irb.hr/420012
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.