Zobrazeno 1 - 10
of 343
pro vyhledávání: '"mycotoxigenic fungi"'
Publikováno v:
Nature Environment and Pollution Technology, Vol 23, Iss 1, Pp 583-589 (2024)
This paper aimed to evaluate the contamination with mycotoxigenic fungi and total aflatoxins in stored corn from different sites in Puebla and Tlaxcala, Mexico. Methodology. The study was conducted at two sites in Puebla (San Salvador El Seco and Jun
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/798ee0421a964b7a8900c16673678569
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 10, Iss 1 (2024)
Coffee is one of the most important agricultural export commodities being relied upon to generate revenue of foreign currency. To this end, it has to be of high quality to satisfy expectation and standards of international coffee markets. However, se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4805ee4c24824f2bbc0cea841ac9397e
Autor:
Martina Loi, Antonio Moretti, Vincenzo Lippolis, Hayrettin Özer, Ceyda Pembeci Kodolbas, Elif Yener, İlknur Demirtaş, Pilar Vila-Donat, Lara Manyes, Veronica M. T. Lattanzio
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 22, p 3582 (2024)
Mycotoxin research is facing unprecedented challenges, starting from the urgent need to cope with the consequences of climate change, the global shortage of grain due to unstable political scenarios, and the major transformation of the supply chains
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3db9ed000334342be12082af267db52
Publikováno v:
Mycology, Vol 14, Iss 3, Pp 227-238 (2023)
ABSTRACTThis study aimed to identify important mycotoxigenic fungi and accurate detection of mycotoxin in stored maize grains using molecular methods. The current study also optimised the real-time PCR (RT-PCR) assay. The melting curve was establishe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd7372fd0b8e4a9399fc5c02a02a1d86
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Margaret Saka Aduama-Larbi, Ishmael Amoako-Attah, Winifred Oforiwaa Kumi, Samuel Tetteh Lowor
Publikováno v:
Cogent Food & Agriculture, Vol 8, Iss 1 (2022)
AbstractElucidating the post-harvest quality of marketable kola nuts is essential in developing standards for grading the nuts. This was done in the present study by quantifying the phytochemicals and determining the moulds associated with kola nuts
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/016c7c9c08204b9f9431f4e1cbdfcbb1
Publikováno v:
Veterinary World, Vol 14, Iss 9, Pp 2306-2312 (2021)
Background and Aim: Aspergillus flavus causes human and animal diseases through either inhalation of fungal spores or ingestion of mycotoxins as aflatoxins produced in human and animal feed as secondary metabolites. This study was aimed to detect the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a9e21c408ff64110889441144be2f72f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.