Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"must clarification"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 3, p 810 (2022)
Clarification of the musts is carried out to remove particles that cause turbidity, oxidizable polyphenols, and eliminate excess of proteins. However, an excessive clarification of the musts can lead to the reduction of volatile compound concentratio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdb0bb8b0293420188c678fdd66841c7
Autor:
Christian Coelho, Perrine Julien, Maria Nikolantonaki, Laurence Noret, Mathilde Magne, Jordi Ballester, Régis D. Gougeon
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry, Vol 6 (2018)
Chardonnay wines from Burgundy, obtained from musts with three levels of clarification (Low, Medium and High) during two consecutive vintages (2009 and 2010) and for two kinds of closures (screw caps and synthetic coextruded closures) were analyzed c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1efbbdd70b364ff49135d3ebffb25d97
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Coelho, Christian, Julien, Perrine, Nikolantonaki, Maria, Noret, Laurence, Magne, Mathilde, Ballester, Jordi, Gougeon, Régis
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry, Vol 6 (2018)
Frontiers in Chemistry
Frontiers in Chemistry, Frontiers, 2018, 6, pp.95. ⟨10.3389/fchem.2018.00095⟩
Frontiers in Chemistry, Frontiers Media, 2018, 6, pp.95. ⟨10.3389/fchem.2018.00095⟩
Frontiers in Chemistry
Frontiers in Chemistry, Frontiers, 2018, 6, pp.95. ⟨10.3389/fchem.2018.00095⟩
Frontiers in Chemistry, Frontiers Media, 2018, 6, pp.95. ⟨10.3389/fchem.2018.00095⟩
This article is part of the Research Topic "The Chemistry of Wine Ageing" Adresse de correspondance: Institut Universitaire de la Vigne et du Vin, Dijon, France PMCID: PMC5897750; International audience; Chardonnay wines from Burgundy, obtained from
Autor:
Julien, Perrine, Nikolantonaki, Maria, Noret, Laurence, Magne, Mathilde, Ballester, Jordi, Gougeon, Régis D.
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry (6), 95. (2018)
Chardonnay wines from Burgundy, obtained from musts with three levels of clarification (Low, Medium and High) during two consecutive vintages (2009 and 2010) and for two kinds of closures (screw caps and synthetic coextruded closures) were analyzed c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1582::13f59531c32b7383423a2ec31ee2c84a
http://prodinra.inra.fr/record/427450
http://prodinra.inra.fr/record/427450
Publikováno v:
Journal of food engineering 89 (2008): 171–177. doi:10.1016/j.jfoodeng.2008.04.015
info:cnr-pdr/source/autori:Cassano, A., Mecchia, A., Drioli, E./titolo:Analyses of hydrodynamic resistances and operating parameters in the ultrafiltration of grape must/doi:10.1016%2Fj.jfoodeng.2008.04.015/rivista:Journal of food engineering/anno:2008/pagina_da:171/pagina_a:177/intervallo_pagine:171–177/volume:89
info:cnr-pdr/source/autori:Cassano, A., Mecchia, A., Drioli, E./titolo:Analyses of hydrodynamic resistances and operating parameters in the ultrafiltration of grape must/doi:10.1016%2Fj.jfoodeng.2008.04.015/rivista:Journal of food engineering/anno:2008/pagina_da:171/pagina_a:177/intervallo_pagine:171–177/volume:89
Grape must destined to the production of white wine was clarified by cross-flow ultrafiltration (UF), on laboratory scale, by using polysulphone hollow fibre membranes with a molecular weight cut-off of 100 kDa. The effects of transmembrane pressure
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5c49972e01e3787bd26df560fcf7caf9
https://publications.cnr.it/doc/54975
https://publications.cnr.it/doc/54975
Publikováno v:
RIUR. Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
instname
RIUR: Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
Universidad de La Rioja (UR)
instname
RIUR: Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
Universidad de La Rioja (UR)
Stabilization of wine by refrigeration assures an increase in cleanliness and effective physicochemical stabilization. The objective of the present work was to study the changes in free amino acid concentrations in rosé and white wines stabilized by
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e82c7b344818da17c071f8f1ea9e09e2
https://investigacion.unirioja.es/documentos/5bbc68a4b750603269e80cba
https://investigacion.unirioja.es/documentos/5bbc68a4b750603269e80cba
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.