Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"muscle lipids"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 12, Pp e32456- (2024)
Aims: Individuals of African ancestry (AA) present with lower insulin sensitivity compared to their European counterparts (EA). Studies show ethnic differences in skeletal muscle fiber type (lower type I fibers in AA), muscle fat oxidation capacity (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2fa1afed4a34ae583d5dc8637c24f8c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Water, Vol 14, Iss 9, p 1447 (2022)
Aquaponics is a technique where a recirculating aquaculture system (RAS) and hydroponics are integrated to grow plants and fish in a closed system. We investigated if the growth of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and baby spinach (Spinacia olerac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b40904da46aa4adb83520dd806101c67
Publikováno v:
Water; Volume 14; Issue 9; Pages: 1447
Aquaponics is a technique where a recirculating aquaculture system (RAS) and hydroponics are integrated to grow plants and fish in a closed system. We investigated if the growth of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and baby spinach (Spinacia olerac
Aquaponics is a technique where a recirculating aquaculture system (RAS) and hydroponics are integrated to grow plants and fish in a closed system. We investigated if the growth of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and baby spinach (Spinacia olerac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1222::c6edc5791538b4ff10223637aa281265
http://urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202205112647
http://urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-202205112647
Publikováno v:
Animal, Vol 2, Iss 4, Pp 621-630 (2008)
The present work was intended to analyse the chemical composition and oxidative stability of the muscle biceps femoris and adipose tissues from Iberian pigs fed different finishing diets: free-range feeding on grass and acorns in a ‘Montanera’ tr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19f515948700435e920e5b926a6596a3
Publikováno v:
Poljoprivreda, Vol 13, Iss 1, Pp 176-179 (2007)
Regarding nutritional recommendations for humans, pork in general has too high ratio of n-6 and n-3 polyunsaturated fatty acids. The n-6/n-3 index is particularly high if animals were intensively fed concentrate feeds, because the cereals like corn a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54fac8c328254a0eac70e0182031a7de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.