Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"muscat aroma"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 15, p 3671 (2024)
Chardonnay is one of the most popular white grape wine varieties in the world, but this wine lacks typical aroma, considered a sensory defect. Our research group identified a Chardonnay bud sport with typical muscat characteristics. The goal of this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3ed6c591b2247e0bbee0d660b651d58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fukui, Yasuhiro, Konishi, Shunsuke, Kawabata, Kazuya, Haraguchi, Kenji, Ohmori, Yuichiro, Nakanishi, Akira, Ishizaki, Susumu
The aroma of Darjeeling black tea was investigated. An unknown odorant reminiscent of Muscat grape was detected with multidimensional gas chromatography–mass spectrometry/olfactometry, and the chemical structure of the unknown component was success
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3b30dade49921dce5db62b18b178c3b8
Autor:
José M. Martínez-Zapater, Mar Vilanova, Javier Ibáñez, Rafael Torres-Pérez, Luisa Freire, Carolina Royo, Pablo Carbonell-Bejerano
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
BACKGROUND: Monoterpenes and C13-norisoprenoids are key terpenoid compounds for wine aroma. The enzyme encoded by VviDXS1 participates in terpenoid biosynthesis in grapevine fruits and gain-of-function mutations in this gene lead to characteristic mu
Autor:
Milena Lambri, Vincenzo Gerbi, Fabrizio Torchio, Luca Giorgio Carlo Rolle, Dante Marco De Faveri, Donato Colangelo
This study optimized clarifying Muscat blanc must with either Ca- or Na- bentonite and related mixes in a dose range of 10÷100 g/hL through a central composite design. Response surface methodology (RSM) estimated the combined effect of the bentonite
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e30c841748e42714fa5601321a3f7006
http://hdl.handle.net/10807/139488
http://hdl.handle.net/10807/139488
Autor:
Carolina Royo, José Miguel Martínez Zapater, Javier Ibáñez, Nuria Mauri, Pablo Carbonell-Bejerano
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
RIUR. Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
instname
RIUR. Repositorio Institucional de la Universidad de La Rioja
Paradoxically, continuous vegetative multiplication of traditional grapevine cultivars aimed to maintain cultivar attributes in this highly heterozygous species ends in the accumulation of considerable somatic variation. This variation has long contr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fafe970b3c60cd2178fee3421434f772
https://investigacion.unirioja.es/documentos/62babe85af66e27e1a068277
https://investigacion.unirioja.es/documentos/62babe85af66e27e1a068277
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lorenza Dalla Costa, Francesco Emanuelli, Trenti, M., Moser, S., Roberto Larcher, Mickael Malnoy, Maria Stella Grando
Publikováno v:
Fondazione Edmund Mach-IRIS OPENHUB
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::d1e017613b549eeb64488fe3caa37c0d
http://hdl.handle.net/10449/33125
http://hdl.handle.net/10449/33125
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.