Zobrazeno 1 - 10
of 233
pro vyhledávání: '"murein hydrolase"'
Autor:
Yinchu Zhu, Jiale Ma, Yue Zhang, Xiaojun Zhong, Qiankun Bai, Wenyang Dong, Zihao Pan, Guangjin Liu, Cun Zhang, Huochun Yao
Publikováno v:
Veterinary Research, Vol 52, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Abstract Streptococcus suis (S. suis) is an important zoonotic pathogen that causes septicaemia, meningitis and streptococcal toxic shock-like syndrome in its host, and recent studies have shown that S. suis could be competent for natural genetic tra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf651e2415ed4376b7eb203c667351fe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cun Zhang, Guangjin Liu, Xiaojun Zhong, Huochun Yao, Qiankun Bai, Zihao Pan, Yinchu Zhu, Wenyang Dong, Jiale Ma, Yue Zhang
Publikováno v:
Veterinary Research
Veterinary Research, BioMed Central, 2021, 52, pp.50. ⟨10.1186/s13567-021-00917-x⟩
Veterinary Research, Vol 52, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Veterinary Research, BioMed Central, 2021, 52, pp.50. ⟨10.1186/s13567-021-00917-x⟩
Veterinary Research, Vol 52, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Streptococcussuis (S.suis) is an important zoonotic pathogen that causes septicaemia, meningitis and streptococcal toxic shock-like syndrome in its host, and recent studies have shown that S.suis could be competent for natural genetic transformation.
Publikováno v:
Scientific Reports
Scientific Reports, Vol 10, Iss 1, Pp 1-10 (2020)
Scientific Reports, Vol 10, Iss 1, Pp 1-10 (2020)
Clostridium botulinum poses a serious threat to food safety and public health by producing potent neurotoxin during its vegetative growth and causing life-threatening neuroparalysis, botulism. While high temperature can be utilized to eliminate C. bo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Santiwatanakul, Somchai
Conversion of Campylobacter upsaliensis to the nonculturable but viable coccoid form was characterized. Chloramphenicol did not prevent the conversion. Severe decreases in isocitrate dehydrogenase activity and oxygen uptake and extensive degradation
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/30509
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-41298-195019/
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-41298-195019/