Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"multiplex pcr (mpcr)"'
Publikováno v:
Trends in Pharmaceutical Sciences, Vol 10, Iss 2, Pp 83-90 (2024)
Food borne diseases are an important public health problem has major impacts on human health, also affect trade and economic issues. Developing microbial cultures to detect foodborne pathogens is time-consuming and expensive. The aim of this study is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5965cf99c2ef4c97b0da3b87164b153f
Autor:
Radhika Kishor Madalgi, Sughosh Kulkarni, Ganavalli Subramanya Ajantha, Shylaja Ramlal, Shruthi Aradhya, R.D. Kulkarni
Publikováno v:
Journal of Pure and Applied Microbiology, Vol 18, Iss 1, Pp 211-218 (2024)
We aimed to develop a multiplex PCR (mPCR) assay utilizing the afaC gene for the detection of DAEC pathotypes and the blaTEM gene for the identification of ESBL production in clinical E. coli isolates along with an Internal Amplification Control (IAC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71c147bf134645dbb74bc7fb2b83a308
Autor:
Jing Zhang, Dajian Pan, Zhilan Fan, Hang Yu, Liqun Jiang, Shuwei Lv, Bingrui Sun, Wenfeng Chen, Xingxue Mao, Qing Liu, Chen Li
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Oryza rufipogon Griff. is a valuable germplasm resource for rice genetic improvement. However, natural habitat loss has led to the erosion of the genetic diversity of wild rice populations. Genetic diversity analysis of O. rufipogon accessions and de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/569bdf274fe24909855f776edc6aa0c8
Publikováno v:
Squalen, Vol 15, Iss 2, Pp 53-64 (2020)
Pathogenic bacteria are commonly found as natural contaminants in seafood and fish products. Globally, several countries have been imposing strict regulations on the maximum levels of pathogens and consequently require microbial testing of pathogens
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/13d8f75d25e745fcb953726ef7c9a484
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Squalen, Vol 15, Iss 2, Pp 53-64 (2020)
Pathogenic bacteria are commonly found as natural contaminants in seafood and fish products. Globally, several countries have been imposing strict regulations on the maximum levels of pathogens and consequently require microbial testing of pathogens
Publikováno v:
International Journal of Environmental Research and Public Health; Volume 19; Issue 3; Pages: 1031
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 19, Iss 1031, p 1031 (2022)
International Journal of Environmental Research and Public Health, Vol 19, Iss 1031, p 1031 (2022)
The increasing consumption of organic or ready-to-eat food may cause serious foodborne disease outbreaks. Developing microbiological culture for detection of food-borne pathogens is time-consuming, expensive, and laborious. Thus, alternative methods
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.