Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"multiple-sip drinkability test"'
Publikováno v:
Food Quality and Preference
Food Quality and Preference, Elsevier, 2020, 86, pp.103992. ⟨10.1016/j.foodqual.2020.103992⟩
Food Quality and Preference, Elsevier, 2020, 86, pp.103992. ⟨10.1016/j.foodqual.2020.103992⟩
While drinkability is of paramount importance when discussing beer, there is no established methodology to assess it. The main objective of the present study was to develop a new method of sensory evaluation with consumers to obtain a better understa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f2d17c2255a38c2e677e9535037b0ddf
https://hal.inrae.fr/hal-02955299
https://hal.inrae.fr/hal-02955299
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.