Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"multi-strain fermentation"'
Autor:
Shaoqing Zou, Yerui Ouyang, Linfeng Xie, Jiantao Liu, Ya Wang, Yiwen Xiao, Boliang Gao, Du Zhu
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 5, p 238 (2024)
This research investigates how different fermentation techniques using non-Saccharomyces yeast (Candida ethanolica Ce, Hanseniaspora guilliermondii Hg, Hanseniaspora thailandica Ht) and Saccharomyces cerevisiae (Sc) affect the synthesis of hesperidin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e440dba102a64adcbb12f5c97926d43e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 12, p 2407 (2023)
To enrich the flavor compounds and retain the content of polyphenolics in grape juice (GJ) under long-term storage, Lactiplantibacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus casei, and Lacticaseibacillus paracasei, were screened an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8cf485d368184c90b31eb9d9d45db08f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods; Volume 12; Issue 12; Pages: 2407
To enrich the flavor compounds and retain the content of polyphenolics in grape juice (GJ) under long-term storage, Lactiplantibacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Lacticaseibacillus casei, and Lacticaseibacillus paracasei, were screened an
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.