Zobrazeno 1 - 10
of 633
pro vyhledávání: '"multi-element analysis"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101844- (2024)
A novel method for multi-element analysis in cereals, pseudocereals, and legumes was developed for principal (calcium, magnesium, potassium, and phosphorus) and trace (manganese, zinc, iron, copper, and aluminum) element determination using a microwa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b68543930fb442cab1ad3404a9782154
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 17, Iss , Pp 100545- (2023)
Origin discrimination of sesame seeds is becoming one of the important factors for the sesame seed trade in Ethiopia as it influences the market price. This study was undertaken to construct accurate geographical origin discriminant models for Ethiop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65322d07746c42f682f358992c2d954f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Janovský, Martin P.
Publikováno v:
Praehistorica. 35(2):161-173
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1066092
Machine-learning assisted modelling of multiple elements for authenticating edible animal blood food
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 14, Iss , Pp 100280- (2022)
Elemental fingerprint coupled with machine learning modelling was proposed for species authentication of the edible animal blood gel (EABG). A total of 25 elements were determined by inductively coupled plasma mass spectrometry (ICP-MS) and atomic ab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/02e77dfb0e404aefaf201707f874a32b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.