Zobrazeno 1 - 10
of 1 917
pro vyhledávání: '"mulching practices"'
Autor:
Song, Wenhuan1,2 (AUTHOR) songwh@st.gsau.edu.cn, Han, Fanxiang3 (AUTHOR) hanfx@lzcu.edu.cn, Bao, Zhengyu1,2 (AUTHOR) baozy@gsau.edu.cn, Chai, Yuwei1,2 (AUTHOR) chaiyw@gsau.edu.cn, Wang, Linlin1,2 (AUTHOR) wangll@gasu.edu.cn, Huang, Caixia4 (AUTHOR) huangcx@gsau.edu.cn, Cheng, Hongbo5 (AUTHOR), Chang, Lei1,2 (AUTHOR) changlei@gsau.edu.cn
Publikováno v:
Agronomy. May2024, Vol. 14 Issue 5, p1077. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zemede Amado Kelbore, Ephrem Assefa Gebreyes, Atnafua Bekele Damtew, Daniel Markos Bura, TesfatsionTadele Wote
Publikováno v:
Discover Sustainability, Vol 5, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract This field experiment was conducted in Chichu Kebele in the Dilla Zuria area from 2020 to 2023. The objective of the experiment was to determine the optimal mulching strategy for enhancing soil fertility and pineapple production by comparing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1d50bb6502b481e9d54f0dc9724e64f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Geoderma October 2023 438
Autor:
Addis Hailu Demo, Girma Asefa Bogale
Publikováno v:
Frontiers in Agronomy, Vol 6 (2024)
Dryland agriculture requires the efficient utilization of water resources and the implementation of water-conserving technologies. Mulching is a water conservation practice used in arid land areas to preserve soil moisture, control temperature, and m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff6ad9104027420fa9300092b672e0cf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Soil & Tillage Research September 2022 223
Autor:
Zhen-qi LIAO, Jing ZHENG, Jun-liang FAN, Sheng-zhao PEI, Yu-long DAI, Fu-cang ZHANG, Zhi-jun LI
Publikováno v:
Journal of Integrative Agriculture, Vol 22, Iss 5, Pp 1381-1395 (2023)
Maize (Zea mays L.) is one of the three major food crops and an important source of carbohydrates for maintaining food security around the world. Plant height (H), stem diameter (SD), leaf area index (LAI) and dry matter (DM) are important growth par
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa08ad5df2f842a5897a742007b16ce3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.