Zobrazeno 1 - 10
of 1 457
pro vyhledávání: '"mother liquor"'
Publikováno v:
Green Chemical Engineering, Vol 5, Iss 4, Pp 501-510 (2024)
The development of sustainable techniques to produce high-performance zeolite is essential to achieve green production in industry. Herein, we report an eco-friendly route to synthesizing hierarchical Beta zeolite from kaolinite and recycled mother l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61e877f51fc142a58b55a64e00ab5bec
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 4, Pp 138-144 (2023)
D-p-hydroxyphenylglycine (D-HPG) is an important intermediate for the synthesis of sweeteners and drugs. An innovative continuous chromatographic process was developed to recover D-HPG from crystallization mother liquor, with the aim of reducing the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/217cf55b72354930992fc9e9597fd7e2
Publikováno v:
Journal of Water Reuse and Desalination, Vol 13, Iss 2, Pp 193-204 (2023)
Evaporated mother liquor of gas field wastewater (EML-GFW) is a form of wastewater generated by the triple-effect evaporation treatment of gas field wastewater containing complex pollutants. In this study, four metal sulfides, CuS, ZnS, MoS2, and WS2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/442b7041eeb845e19e215384025328f2
Publikováno v:
Journal of Chemical Engineering of Japan, Vol 56, Iss 1 (2023)
In industrial crystallization, all impurity species need to be removed, regardless of the kind of impurity present in the raw materials. Removing the mother liquor is required because a crystal cake with mother liquor holdup is frequently formed by c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b5308df13b12486e9726c3b451f19b8f
Publikováno v:
Journal of Chemical Engineering of Japan, Vol 56, Iss 1 (2023)
In industrial crystallization, the mother liquor recovered with the crystalline product causes a significant decrease in product purity. Therefore, additional purification processes, such as washing or reslurry, are often necessary to remove mother l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0232ba4e9d5b4c86b81de687451008c2
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 36, Iss 1, Pp 442-450 (2022)
AbstractIn the present study, conditions for succinic acid (SA) production using xylose mother liquor (XML) as culture medium by Actinobacillus succinogenes GXAS137 were optimized. Firstly, single–factor experiments were performed to evaluate the b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93429326504e46dea10c278989da7999
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.