Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"moringa flour"'
Autor:
Diana Laura Soto-Rodríguez, Carlos Alberto Gómez-Aldapa, Zaira Esmeralda Cabrera-Canales, Luis Díaz-Batalla, Alejandro Tellez-Jurado, Arturo Cadena-Ramírez
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 21, Iss 1, Pp 735-744 (2023)
ABSTRACTThis study aimed to optimize an extruded aquafeed for Oreochromis niloticus (Nile tilapia) using moringa as a partial protein source. Response surface methodology (RSM) with a Rotatable Central Composite Design (CCRD) was employed to evaluate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9c2d0f19064433b920943502314df95
Autor:
Welresna Juliatri Putri Rupiasa, Siti Fatimah-Muis, Ahmad Syauqy, Kusmiyati Tjahjono, Gemala Anjani
Publikováno v:
AcTion: Aceh Nutrition Journal, Vol 6, Iss 2, Pp 173-180 (2021)
Dyslipidemia condition causes oxidative stress that triggers inflammation. Moringa leaves are rich in fiber and antioxidants that can prevent oxidative stress and reduce inflammation. This study aimed to see, measure, and analyze the effect of Moring
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6a853df9f564b3396f511cd31b11b9e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, Vol 7, Iss 6, Pp 1911-1919 (2019)
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition
This work reviews treatments and uses of Moringa oleifera seeds in human nutrition. Moringa oleifera seeds are considerable sources of proteins (mean 19%) and lipids (mean 31%). Previous reports presented the nutritional properties of the seeds and o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.