Zobrazeno 1 - 10
of 295
pro vyhledávání: '"moringa flour"'
Autor:
Diana Laura Soto-Rodríguez, Carlos Alberto Gómez-Aldapa, Zaira Esmeralda Cabrera-Canales, Luis Díaz-Batalla, Alejandro Tellez-Jurado, Arturo Cadena-Ramírez
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 21, Iss 1, Pp 735-744 (2023)
ABSTRACTThis study aimed to optimize an extruded aquafeed for Oreochromis niloticus (Nile tilapia) using moringa as a partial protein source. Response surface methodology (RSM) with a Rotatable Central Composite Design (CCRD) was employed to evaluate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9c2d0f19064433b920943502314df95
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Espinal-Carrión, Tania, Guadalupe García-Sampedro, Gabriela, Alberto Domínguez-Rico, Sebastián, Mahetsi Ventura-Montes, Citlali, Vázquez-Martínez, Adriana
Publikováno v:
Archivos Latinoamericanos de Nutrición; ene-mar2023, Vol. 73 Issue 1, p32-41, 10p
Publikováno v:
Agroindustrial Science, Vol 11, Iss 1, Pp 41-46 (2021)
Due to the importance of finding sustainable protein sources, that could partially or totally replace fish meal, several studies have demonstrated the potential of Moringa oleifera in Oreochromis niloticus diets. The aim of the present study was to e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65d82dc583f4425abf7643be8ec14ba8
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Apr2014, Vol. 38 Issue 2, p721-727. 7p.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amir Hinggiranja, Ni Made Ayu Suardani Singapurwa, I Gede Pasek Mangku, I Putu Candra, A.A. Made Semariyani
Publikováno v:
Formosa Journal of Science and Technology. 2:1091-1104
This study aims to determine the effect of substituting mocaf flour for moringa leaf flour on the characteristics of wet noodles. The research method used a completely randomized design on a factorial pattern, namely the ratio of wheat flour to mocaf
Publikováno v:
KLASICS. 2:27-32
Adolescents are a high-risk group for anemia. The prevalence of anemia in adolescents was 32% in 2018. One of the risk factors for anemia is the low intake of iron (Fe). Local food diversification is an effort to increase iron intake, one of which is