Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"morchella spp."'
Publikováno v:
Plants, People, Planet, Vol 6, Iss 4, Pp 829-833 (2024)
Societal Impact Statement Morels (Morchella spp.) are specialty mushrooms that fetch high prices from wild‐foraged or indoor grown suppliers. Outdoor cultivation could expand availability and diversify morel crops. Participatory research trials in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/daf30666b92e44a797b369249031a67b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Syed Fazal Baqi Kakakhel
Publikováno v:
Journal of Bioresource Management, Vol 7, Iss 3, Pp 66-72 (2020)
True morels collected from wild provide an economic source for the rural community of Mankial valley (District Swat, Khyber Pukhtunkhawa, Pakistan). Sale of approximately 334 kg in dry weight of five species of true morels (Morchella conica, M. escul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e94a0a57adb04f62a3ac90825a14a1bd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andrea Lohberger, Jorge E. Spangenberg, Yolanda Ventura, Saskia Bindschedler, Eric P. Verrecchia, Redouan Bshary, Pilar Junier
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
In this study we investigated how the source of organic carbon (Corg) and nitrogen (Norg) affects the interactions between fungi of the genus Morchella and bacteria dispersing along their hyphae (fungal highways; FH). We demonstrated that bacteria us
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/86d5ce3d13c848ca9b807760cb559dfc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lohberger, A., Spangenberg, J.E., Ventura, Y., Bindschedler, S., Verrecchia, E.P., Bshary, R., Junier, P.
Publikováno v:
Frontiers in microbiology, vol. 10, pp. 124
In this study we investigated how the source of organic carbon (C org ) and nitrogen (N org ) affects the interactions between fungi of the genus Morchella and bacteria dispersing along their hyphae (fungal highways; FH). We demonstrated that bacteri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1900::5f112709c93ebef1df7b886993df0c70
https://serval.unil.ch/resource/serval:BIB_93640E89FEF4.P001/REF.pdf
https://serval.unil.ch/resource/serval:BIB_93640E89FEF4.P001/REF.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.