Zobrazeno 1 - 10
of 109
pro vyhledávání: '"monofloral honeys"'
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 10, p 4329 (2024)
Honey is well known for its antioxidant and antimicrobial properties, which significantly contribute to its high demand among consumers. While there is plenty of information available about the antioxidant potential of honey, there is still a lack of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81f4a5f193dc4429b5a410a84b23f087
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria Lucia Piana, Marta Cianciabella, Giulia Maria Daniele, Anna Badiani, Pietro Rocculi, Silvia Tappi, Edoardo Gatti, Gian Luigi Marcazzan, Massimiliano Magli, Chiara Medoro, Stefano Predieri
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 5, p 986 (2023)
Honey is a worldwide known and appreciated food product. Its appreciation by consumers is due to both its nutritional properties and the extremely reduced processing. The floral origin, color, aroma and taste are key factors in determining the qualit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c40141e19d5342589feb2a0c81028285
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 1, p 264 (2021)
Lately there has been a growing demand for monofloral honeys with distinctive properties. Considering the limitations of pollen analysis, the volatile profile of honey has been proposed as a helpful supplementary tool for the confirmation of monoflor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f756890169646a1ad3bc45f98b75013
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 264, p 264 (2022)
Applied Sciences; Volume 12; Issue 1; Pages: 264
Applied Sciences; Volume 12; Issue 1; Pages: 264
Lately there has been a growing demand for monofloral honeys with distinctive properties. Considering the limitations of pollen analysis, the volatile profile of honey has been proposed as a helpful supplementary tool for the confirmation of monoflor
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alexandra M. Machado, Andreia Tomás, Paulo Russo-Almeida, Aida Duarte, Marília Antunes, Miguel Vilas-Boas, M. Graça Miguel, A. Cristina Figueiredo
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.). 157
The quality evaluation and physicochemical parameters assessment of Portuguese monofloral honeys were performed. Fifty-one monofloral honeys were collected from several regions from mainland Portugal, and from the Azores islands, producer labelled as