Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"monochloropropanediol"'
Autor:
Guangxin Yang, Yunyu Tang, Xiaoxia Liu, Longlong Wang, Lixia Qin, Dan Li, Xiaosheng Shen, Cong Kong, Wenlei Zhai, Essy Kouadio Fodjo, Chengqi Fan
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2340 (2024)
This study introduces a novel method for detecting free glycidol and total free monochloropropanediol (MCPD) in fish and krill oil. Before analysis on high-performance liquid chromatography–tandem mass spectrometry (HPLC-MS), p-(dimethylamino)pheno
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a16b9a8c1f14e529543e4f8641bf503
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 8, Iss , Pp 100297- (2022)
This study presents the applicability of monochromatic wavelength dispersive X-ray fluorescence spectrometry (MWD-XRF) to quantify low range of concentrations, from 0.2 to 10 mg/kg of total chlorine in vegetable oils and bleaching clays effluents. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/863b53d75aa347c4acc4b3b8bf7f6aef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antonella Pasqualone, Noor N. Haider, Carmine Summo, Teodora Emilia Coldea, Saher S. George, Ammar B. Altemimi
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 11, p 2751 (2021)
The scientific literature is rich in investigations on the presence of various contaminants in biscuits, and of articles aimed at proposing innovative solutions for their control and prevention. However, the relevant information remains fragmented. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce076b59a5ec42179611e11fe80b5cc1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Oilseeds and fats, crops and lipids, Vol 28, p 23 (2021)
Palm oil, the commodity produced mainly in Indonesia and Malaysia, is widely used for deep-frying of fast food and food derivatives. European and American markets of palm oil are affected by the concern of the toxicity potential from monochloropropan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05b60b1d61da4e7caa8baf73d55d4137
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
JUN WANG, DINGQIANG LU, XIUQUAN LING, SHUMIN ZHANG, MINGXIN LIANG, PINGKAI OUYANG, JIANHUI CHEN, WEI REN
Publikováno v:
Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 75, Iss 1, Pp 101-112 (2010)
As a primary by-product in biodiesel production, glycerol can be used to prepare an important fine chemical, epichlorohydrin, by the glycerol chlorination reaction. Although this process has been applied in industrial production, unfortunately, less
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/46a47c4183b44cd3991581d75ce3b962