Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"momordicoside K."'
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2020 (2020)
Saponins from Momordica charantia L. are a class of triterpenoid glucoside molecules that contribute to the bitter flavour of the plant and possess pharmacological properties. However, little is known about how the bioactivity and bitter flavour of s
Publikováno v:
Tạp chí Khoa học Đại học Cần Thơ, Iss 19a (2011)
Từ trái Khổ qua, hai chất: uracil (chất I, Hình 1) và momordicoside K (chất II, Hình 2) đã được cô lập từ cao ethyl acetate. Hai chất này được xác định bằng các phương pháp phổ hiện đại và so sánh v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6249e8d8526544159eeeab89177d2bd0
Publikováno v:
Helvetica Chimica Acta. 91:920-929
Eight new cucurbitane glycosides, kuguaglycosides A-H (1-8, resp.), together with five known analogues, 3 beta,23-dihydroxycucurbita-5,24-dien-7 beta-y1 beta-D-glucopyranoside (9), karaviloside III (10), karaviloside V (11), karaviloside XI (12), and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Biology and Life Science. 6:172
This study was to determine the fruit maturity level of wild bitter gourd and the composition of water extract which is effective as antifeedant and appropriate for mortality test on armyworm larvae. Results obtained show that w ater extract of wild
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.