Zobrazeno 1 - 10
of 167
pro vyhledávání: '"moka"'
Publikováno v:
Sensors, Vol 24, Iss 19, p 6417 (2024)
Osteoarthritis (OA) is a global problem. There are few reports in the literature regarding the temporal and spatial parameters of gait in people with OA. The aim of this study was to determine spatiotemporal parameters for the pelvis and lower limbs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/746ec4792b41410ba80ceb212527c12c
Publikováno v:
Advances in Sample Preparation, Vol 10, Iss , Pp 100110- (2024)
Mr. Bialetti invented Moka in 1933 and it still represents the most common way to prepare coffee at home. The process through which Mokas extract components from the ground coffee is a solid-liquid extraction which occurs at high pressure and tempera
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/00d6f937cbc14193917e802aa584b502
Autor:
Wulandari, Agoestina Mappadang
Publikováno v:
Jurnal Akademi Akuntansi, Vol 6, Iss 4 (2023)
Purpose: One of the best cashier applications currently in Indonesia that is widely used is Moka Pos. This study is to determine whether the elffelctivelnelss of ulsing the Moka Pos application has a positive and significant effect on employee perfor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5deeb4948d046ad867df6277b19365d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
NZ Business + Management. May2019, Vol. 33 Issue 4, pM12-M12. 1p. 1 Color Photograph.
Autor:
BATTEUX, CATHERINE
Publikováno v:
Points de Vente. 6/28/2021, Issue 1286, p41-41. 1/5p.
Autor:
Bliss, Karen1
Publikováno v:
Canadian Musician. Nov/Dec2005, Vol. 27 Issue 6, p38-41. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beverages, Vol 8, Iss 2, p 28 (2022)
The coffee extraction methods modify the structure of the foam (when it is present) and the sensory profile of the beverage. In this research, three ways of extracting and two varieties of 100% Arabica were compared. Nineteen bars and fifteen bars we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db8e59ea14a942dcb9ee953b7c813fb7
Publikováno v:
Aircraft Engineering and Aerospace Technology, 2018, Vol. 90, Issue 7, pp. 1128-1135.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/AEAT-01-2017-0046