Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"moisture loss rate"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 3, Pp 2153-2165 (2022)
ABSTRACT: Compared with low-moisture part-skim mozzarella and mozzarella cheese, bake performance of low-fat and fat-free mozzarella on pizza has a lot to desire. We hypothesized that a water-soaking pretreatment step of low-fat and fat-free cheese s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ca78b3d66a0148488c096a597326e918
Autor:
Anatoli Alshanski, Andrej Klimentyev
Publikováno v:
Vestnik of Vitebsk State Technological University, Vol 1, Iss 32, Pp 98-107 (2017)
A new calculation method for leather drying kinetics is proposed. The results of examination of leather drying with method of regular regime of raw bodies heating on the basis of complex generalized variables are presented. Experimental data processi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/003fb6475d3346d4a20a85c1503d73a0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
В условиях лесостепной зоны Центрального Черноземья проведено изучение влажности зерна в динамике новых, выделившихся по комбинационн
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::48949700b857dcd88f1e70efcb1d04de
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Seed science and technology, 46 (3), 511–519
We investigated the effects of rapid and slow drying regimes on desiccation tolerance (DT) of developing pomelo seeds. Slow-dried seeds harvested at 130, 180, 210 or 235 days after anthesis (DAA) had greater DT than rapid-dried seeds (P < 0.05); Howe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::12a426ae4cd76e7c4afe199a5b3ebeea
https://publikationen.bibliothek.kit.edu/1000089350/21486710
https://publikationen.bibliothek.kit.edu/1000089350/21486710
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.