Zobrazeno 1 - 10
of 438
pro vyhledávání: '"moisture contents"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 8, Pp 210-217 (2024)
To investigate the effects of different moisture contents on the storability of lightly salted large yellow croaker at 4 ℃, changes in total volatile basic nitrogen (TVB-N) content, microbial community composition, taste and volatile organic compou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96e2a2e066c84e6d8422a3465f578a48
Autor:
Adesola Oluwasegun ONIFADE, Moruf Olanrewaju OKE, Stanley Efosa OJO, Jelili Babatunde HUSSEIN
Publikováno v:
Food and Environment Safety, Vol 23, Iss 1, Pp 5-16 (2024)
The development of equipment to mechanise the handling and processing of neem seeds requires an understanding of their physical characteristics. Thus, the physical properties of neem seeds were assessed at moisture content levels ranging from 7.78% t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c6ed70459be4e1ca00ab320ee9d7d2b
Publikováno v:
Engenharia Agrícola, Vol 44 (2024)
ABSTRACT This study aims to investigate the influence of moisture contents and grouser heights on traction force exerted on different surfaces in the track-soil interaction system. A sandy loam was employed for acquiring the soil parameters, such as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d0268210d62480e8dd05da9924fcc2f
Publikováno v:
MethodsX, Vol 11, Iss , Pp 102410- (2023)
Simulation and rigorous design of industrial dryers combine a large number of models, which feed three fundamental balances: (1) mass; (2) energy; and (3) quantity of movement of the material through the dryer. Many of these models represent physical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd4c8fd8a2e2482dbbc69de778437d71
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 26 (2023)
Abstract Apple (Malus Demestica cv. Cortland) is a perishable fruit due to its high moisture content. In this study, apple sticks were dried to increase their shelf life. Osmotic dehydration was used as pretreatment followed by microwave-assisted hot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/54032106b46446babc665affa4add9c9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tehnički Vjesnik, Vol 27, Iss 4, Pp 1320-1329 (2020)
Coal seam with different moisture contents considerably affects coal mining and gas extraction. The coal seam with moisture contents has unique damage deformation characteristics that differ from dry coal. Therefore, the damage deformation characteri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef176f42508c4814b0b9ab6a9315a29e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.