Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"moisture content limit"'
Publikováno v:
Fire, Vol 6, Iss 9, p 364 (2023)
A sub-surface forest fire is a type of smoldering combustion with a slower spread rate, longer combustion time, and lower combustion temperature compared with flame combustion. Sub-surface fires are usually accompanied by surface fires, and the surfa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99fd2bed91aa4adca74b27572efa13a6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Forests
Volume 14
Issue 2
Pages: 252
Volume 14
Issue 2
Pages: 252
A sub-surface forest fire is a kind of fire that spreads slowly with no flames and lower temperatures, and threatens the ecosystem and human life. The moisture content of humus is considered to be an important factor in determining fire occurrence an
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Seed Science and Technology. 33(2):449-460
Seeds of carrot, groundnut, lettuce, oilseed rape and onion were stored hermetically in laminated aluminium foil packets in four environments (dry or ultra-dry moisture contents combined factorially with temperatures of 20 degrees C or -20 degrees C)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.