Zobrazeno 1 - 10
of 149
pro vyhledávání: '"moisture content (MC)"'
Publikováno v:
Sensor Review, 2021, Vol. 42, Issue 1, pp. 102-114.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/SR-03-2021-0109
Publikováno v:
Buildings, Vol 13, Iss 2, p 531 (2023)
This experiment compared commercially available moisture meters (three capacitive metersand one resistance meter) and tested their predictive ability at different moisture conditions on selected beech (Fagus sylvatica) and spruce (Picea abies (L.) Ka
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ea7a349d7404a579af02e641f33e712
Publikováno v:
Sensors, Vol 22, Iss 16, p 6287 (2022)
Moisture content (MC) detection plays a vital role in the monitoring and management of living trees. Its measurement accuracy is of great significance to the progress of the forestry informatization industry. Targeting the drawbacks of high energy co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6eec75d2181d400b8f0ec10b1fc8ea5b
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 11, p 1666 (2022)
Evaluating and predicting date fruit quality during cold storage is critical for ensuring a steady supply of high-quality fruits to meet market demands. The traditional destructive methods take time in the laboratory, and the results are based on one
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/727f1ea9a7234081b3480e979e9fa7a2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Faculty of Agriculture, Kyushu University. 68(1):31-39
Publikováno v:
Photonics, Vol 9, Iss 3, p 178 (2022)
Near-infrared spectroscopy (NIRS) is widely used in fruit and vegetable quality evaluations, usually after harvesting. In particular, the moisture content is a key parameter for determining product quality; processing phase, e.g., drying process; and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/63d369a9e34e415e8b40c9e5a154eb98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.