Zobrazeno 1 - 10
of 154
pro vyhledávání: '"modified texture food"'
Autor:
Vucea, V., Keller, Heather H., Morrison, J.M., Duizer, L.M., Duncan, A.M., Carrier, N., Lengyel, C.O., Slaughter, S.E., Steele, C.M.
Publikováno v:
In The Journal of nutrition, health and aging October 2018 22(8):916-922
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
RD Alison M. Duncan PhD, J.M. Morrison, Vanessa Vucea, Catriona M. Steele, RD Heather H. Keller PhD, Lisa M. Duizer
Publikováno v:
Canadian journal of dietetic practice and research : a publication of Dietitians of Canada = Revue canadienne de la pratique et de la recherche en dietetique : une publication des Dietetistes du Canada. 80(3)
Purpose: To describe the prevalence and characteristics of modified-texture food (MTF) consumers when applying standard diet terminology. Methods: Making the Most of Mealtimes (M3) is a cross-sectional multi-site study including 32 long-term care (LT
Autor:
Susan E. Slaughter, Lisa M. Duizer, Catriona M. Steele, Christina Lengyel, Heather H. Keller, J.M. Morrison, Natalie Carrier, Alison M. Duncan, Vanessa Vucea
Publikováno v:
The journal of nutrition, healthaging. 22(8)
Modified texture food (MTF), especially pureed is associated with a high prevalence of under-nutrition and weight loss among older adults in long term care (LTC); however, this may be confounded by other factors such as dependence in eating. This stu
Autor:
Christina Lengyel, Susan E. Slaughter, J.M. Morrison, A.M. Duncan, Lisa M. Duizer, Heather H. Keller, Vanessa Vucea, N. Carrier
Modified texture foods (MTFs) are associated with a high prevalence of malnutrition (40–80%) among older adults in LTC, yet research to demonstrate the independent effect of MTFs is lacking. Making the Most of Mealtimes (M3) is a cross-sectional mu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::29e392123a049ddf1fa1beaf327fa042
https://europepmc.org/articles/PMC6184943/
https://europepmc.org/articles/PMC6184943/
Autor:
Nicole Lemire, Maxim Parent, Heather H. Keller, Larry W. Chambers, Dean Fergusson, Helen Niezgoda, Danielle Caissie
Publikováno v:
Canadian Journal on Aging / La Revue canadienne du vieillissement. 31:335-348
RÉSUMÉLes aliments à texture modifiée prêts à servir (ATMp) sont offerts commercialement et peuvent être plus attrayant que les produits conventionnels maison ou commerciaux en vrac. Une étude prospective de neuf mois utilisant l’approche d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.