Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"model cheese"'
Autor:
Sabine Alalam, Julien Chamberland, Alexia Gravel, Véronique Perreault, Michel Britten, Yves Pouliot, Steve Labrie, Alain Doyen
Publikováno v:
Dairy, Vol 3, Iss 2, Pp 248-261 (2022)
Treatment of dairy white wastewater (WW) by reverse osmosis (RO) is usually performed to generate process water and to reclaim dairy components for their valorization. For this study, a mixture of pasteurized milk and WW from a dairy plant was concen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fdad0d2d46b5497a85f0f6d0662f4b9f
Autor:
Ilaria Carafa, Giorgia Stocco, Tiziana Nardin, Roberto Larcher, Giovanni Bittante, Kieran Tuohy, Elena Franciosi
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
The cheese-derived strains Streptococcus thermophilus 84C isolated from Nostrano cheese, and Lactobacillus brevis DSM 32386 isolated from Traditional Mountain Malga cheese have been previously reported as γ-aminobutyric acid (GABA)-producers in vitr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d69afc7bf0a4f13baafb5fb45c3de25
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chantal Septier, E. Hazart, Gilles Feron, Lucie Lorieau, L. Le Roux, Evelyne Vigneau, Didier Dupont, Hélène Labouré, M Hanafi, Juliane Floury, Aurélie Laguerre, A. Ligneul
Publikováno v:
Food and Function
Food and Function, Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2021, 12 (16), pp.7379-7389. ⟨10.1039/d1fo00767j⟩
Food and Function, Cambridge : Royal Society of Chemistry, 2021, 12 (16), pp.7379-7389. ⟨10.1039/d1fo00767j⟩
International audience; The aim of this study was to investigate the impact of oral impairment on chewing behaviour, food bolus properties and food comfortability during elderly consumption of model cheeses. Seventy-two elderly persons (aged 66 to 88
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 301
American Dairy Science Association (ADSA) (Virtual meeting)
American Dairy Science Association (ADSA) (Virtual meeting), American Dairy Science Asoociation, Jun 2020, virtual meeting for ADSA 2020, France. pp.116-116
American Dairy Science Association (ADSA) (Virtual meeting)
American Dairy Science Association (ADSA) (Virtual meeting), American Dairy Science Asoociation, Jun 2020, virtual meeting for ADSA 2020, France. pp.116-116
International audience; Salt dissolved in the aqueous phase of cheese, diffuses slowly through the dense protein network and influences structure, texture and flavor development. Although, cheeses may have similar gross composition, a hypothesis exis
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fe690fa8412cc26cdcfd00793b192934
https://hal.inrae.fr/hal-03131422
https://hal.inrae.fr/hal-03131422
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giorgia Stocco, Kieran Tuohy, I. Carafa, Roberto Larcher, Elena Franciosi, Giovanni Bittante, Tiziana Nardin
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
Frontiers in Microbiology
Frontiers in Microbiology
The cheese-derived strains Streptococcus thermophilus 84C isolated from Nostrano cheese, and Lactobacillus brevis DSM 32386 isolated from Traditional Mountain Malga cheese have been previously reported as γ-aminobutyric acid (GABA)-producers in vitr