Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "mléčné výrobky"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
141
pro vyhledávání:
'"mléčné výrobky"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
Výrobní zemědělská praxe a potravinářské biotechnologické úpravy pro zvýraznění pozitivních zdravotních vlivů mléka a mléčných výrobků : sborník příspěvků z mezinárodního semináře = Agricultural production practice and food biotechnological manipulations for support of positive health impacts of milk and milk products. Proceedings of contributions / odborný garant : Oto Hanuš.
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
Hygiena a technologie mléka a mléčných výrobků : návody k praktické výuce v mlékařské dílně / Bohumíra Janštová, Josef Holec.
Autor:
Janštová, Bohumíra
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 3
3
Kniha
Praktická cvičení z hygieny a technologie mléčných výrobků / Jindra Lukášová a spol.
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
Historie mlékárenství. D. 2, V Čechách, na Moravě a ve Slezsku ; kolektiv autorů / Ladislav Likler a kolektiv ; editor Pavel Augusta.
Autor:
Likler, Ladislav
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 5
5
Kniha
Hygiena a technologie mléčných výrobků / Jindra Lukášová a kolektiv.
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 6
6
Kniha
Quantitative determination of lactic acid in dairy products / by H. C. Troy and Paul F. Sharp.
Autor:
Troy, H. C.
(Hugh Charles), 1867-
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 7
7
Kniha
O rozkladu tuku máselného působením mikroorganismů / podává Otakar Laxa.
Autor:
Laxa, Otakar
, 1874-1961
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 8
8
Kniha
Výroba sýrů v českých družstevních mlékárnách na Moravě : příspěvek k moravskému sýrařství / napsal Tomáš Linhart ; s úvodem Jaroslava Dvořáka ; rediguje Ed. Reich.
Autor:
Linhart, Tomáš
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 9
9
Kniha
Ueber das Verhalten der Krankheitserreger der Cholera, des Unterleibstyphus und der Tuberkulose in Milch, Butter, Molken und Käse / von L. Heim.
Autor:
Heim, Ludwig Heinrich Wilhelm
, 1857-1939
načítá se...
Vybrat výsledek číslo 10
10
Kniha
Mlékařství. D. 2 / Josef Prokš.
Autor:
Prokš, Josef
načítá se...
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[15]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
49
Dissertations
14
Knihy
Předmět
84
mlecne vyrobky
50
mleko
29
dairy products
25
milk
16
food and beverages
11
kysane mlecne vyrobky
11
mikroorganismy
10
jogurt
10
milk products
8
fluids and secretions
8
mlekarstvi
8
probiotika
7
mlekarensky prumysl
7
spolecna zemedelska politika
6
dotaznikove setreni
5
agrobyznys
5
bakterie
5
calcium
5
fermented dairy products
5
fermented milk products
5
maslo
5
nutrition
5
prebiotika
5
syry
5
ucebnice vysokych skol
5
vyziva
4
evropska unie
4
lactose
4
myty
4
ph
4
probiotics
4
senzoricka analyza
4
stravovaci navyky
4
vapnik
3
bakterie mlecneho kvaseni
3
children
3
dairy product
3
deti
3
dna isolation
3
education
3
hygiena potravin
3
iodine
3
jod
3
komoditni vertikala
3
lactic acid bacteria
3
lactose intolerance
3
laktoza
3
marketingovy vyzkum
3
media
3
organic farming
Vydavatel
6
vysoke uceni technicke v brne. fakulta chemicka
5
vysoka skola ekonomicka v praze
3
veterinarni a farmaceuticka univerzita
2
milpo
1
cornell university. agricultural experiment station
1
kaiserliches gesundheitsamt
1
nakladem ceske akademie cisare frantiska josefa pro vedy, slovesnost a umeni
1
nakladem ministerstva zemedelstvi
1
sntl
1
statni nakladatelstvi technicke literatury (sntl)
1
vyzkumny ustav pro chov skotu
1
wydaw. akademii rolniczej im. augusta cieszkowskiego
1
wydawnictwo sggw
Zdroj
78
OpenAIRE
49
Networked Digital Library of Theses & Dissertations
14
Katalog Knihovny AV ČR
Geografie
2
cechy (cesko)
2
cesko
2
morava (cesko)
1
polsko
1
slezsko
Umístění
13
Knav
1
Baze Knavc - Casopisy
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......