Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"mixed-grass pasture"'
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 2, Pp 1049-1058 (2021)
There is an increasing interest in free-range poultry with the increasing focus on food safety and animal welfare. This study was conducted to evaluate the effects of grazing mixed-grass pastures on growth performance, immune responses, and intestina
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/112379c1ab6e4e2b91e396b913f1bb09
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 2, Pp 1049-1058 (2021)
Poultry Science
Poultry Science
There is an increasing interest in free-range poultry with the increasing focus on food safety and animal welfare. This study was conducted to evaluate the effects of grazing mixed-grass pastures on growth performance, immune responses, and intestina
Autor:
Catherine Picon-Cochard, Sébastien Fontaine, Camille Dezécache, Lise Ponchant, J. F. Soussana, Vincent Freycon, Vincent Blanfort, Clément Stahl, Katja Klumpp
Publikováno v:
Recercat. Dipósit de la Recerca de Catalunya
instname
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Universitat Autònoma de Barcelona
Recercat: Dipósit de la Recerca de Catalunya
Varias* (Consorci de Biblioteques Universitáries de Catalunya, Centre de Serveis Científics i Acadèmics de Catalunya)
Regional Environmental Change
Regional Environmental Change, Springer Verlag, 2016, 16 (7), pp.1-11. ⟨10.1007/s10113-016-0936-0⟩
Regional environmental change
Regional Environmental Change 7 (16), 1-11. (2016)
instname
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Universitat Autònoma de Barcelona
Recercat: Dipósit de la Recerca de Catalunya
Varias* (Consorci de Biblioteques Universitáries de Catalunya, Centre de Serveis Científics i Acadèmics de Catalunya)
Regional Environmental Change
Regional Environmental Change, Springer Verlag, 2016, 16 (7), pp.1-11. ⟨10.1007/s10113-016-0936-0⟩
Regional environmental change
Regional Environmental Change 7 (16), 1-11. (2016)
Altres ajuts: these projects are co-funded by European regional development fund (ERDF / FEDER, 2007-2013). Recent studies suggest that carbon (C) is stored in the topsoil of pastures established after deforestation. However, little is known about th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c93b944aaecb8b19e41127c507fcf5de
http://hdl.handle.net/2072/412196
http://hdl.handle.net/2072/412196
Autor:
Catherine Picon-Cochard, Benoit Burban, Vincent Blanfort, Katja Klumpp, Lilian Blanc, Marcia Mascarenhas Grise, Lise Ponchant, Jean-François Soussana, Clément Stahl, Camille Dezécache, Damien Bonal, Vincent Freycon, Sébastien Fontaine
Publikováno v:
Global Change Biology
Global Change Biology, Wiley, 2017, 23 (8), pp.3382-3392. ⟨10.1111/gcb.13573⟩
Global change biology
Global Change Biology, Wiley, 2017, 23 (8), pp.3382-3392. ⟨10.1111/gcb.13573⟩
Global change biology
Amazonian forests continuously accumulate carbon (C) in biomass and in soil, representing a carbon sink of 0.420.65 GtC yr(-1). In recent decades, more than 15% of Amazonian forests have been converted into pastures, resulting in net C emissions (sim
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::55cc15ccf5c86ca9ebbd40d1e4c7fbb8
https://hal.inrae.fr/hal-02629172
https://hal.inrae.fr/hal-02629172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.