Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"mixed starter culture"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 210-216 (2024)
The effects of mixed culture fermentation with yeast, Lactobacillus bulgaricus and Streptococcus thermophilus on the quality of non-fried instant noodles were studied by rehydration test, texture analysis, electronic nose analysis and scanning electr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f946131c0e63497bb851ce54df72d579
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 5, Pp 126-133 (2024)
In this study, headspace solid-phase microextraction/gas chromatography-mass spectrometry (HS-SPME/GC-MS) and other techniques were used to analyze the regular physical-chemical and microbiological properties, the content and aroma pattern of main vo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96fccffe85994bccbcbb7bd5918bbd7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 1, Iss , Pp 100057- (2022)
This study was to investigate dynamic changes of microbial communities, physicochemical parameters, enzyme activities, tastes and volatile flavor compounds of sufu fermented by different starters during sufu fermentation. The results showed that sufu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d069e417f1354e5386527cb09e4fb84d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jennifer Badura, Florian Kiene, Silvia Brezina, Stefanie Fritsch, Heike Semmler, Doris Rauhut, Isak S. Pretorius, Christian von Wallbrunn, Niël van Wyk
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 2, p 109 (2023)
In this study, the aroma-production profiles of seven different Hanseniaspora strains, namely H. guilliermondii, H. meyeri, H. nectarophila, H. occidentalis, H. opuntiae, H. osmophila and H. uvarum were determined in a simultaneous co-inoculation wit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7cdc85c96fae47e6a1872306bd136068
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.