Zobrazeno 1 - 10
of 1 399
pro vyhledávání: '"mixed starter culture"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 5, Pp 126-133 (2024)
In this study, headspace solid-phase microextraction/gas chromatography-mass spectrometry (HS-SPME/GC-MS) and other techniques were used to analyze the regular physical-chemical and microbiological properties, the content and aroma pattern of main vo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96fccffe85994bccbcbb7bd5918bbd7a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eskindir Getachew Fentie, Minsoo Jeong, Shimelis Admassu Emire, Hundessa Dessalegn Demsash, Min-Chul Kim, Kyeongmo Lim, Jae-Ho Shin
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-15 (2022)
Abstract Ethiopian honey wine is one of the country's most popular spontaneously fermented traditional alcoholic beverages. However, the final product of this natural fermentation system is frequently of poor and inconsistent quality. Furthermore, it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c86d7cf7576e4af8bae129187629c6ce
Autor:
Fentie, Eskindir Getachew1,2 (AUTHOR), Jeong, Minsoo3 (AUTHOR), Emire, Shimelis Admassu2 (AUTHOR), Demsash, Hundessa Dessalegn2 (AUTHOR), Kim, Min-Chul3 (AUTHOR), Lim, Kyeongmo3 (AUTHOR), Shin, Jae-Ho3 (AUTHOR) jhshin@knu.ac.kr
Publikováno v:
Scientific Reports. 8/4/2022, Vol. 12 Issue 1, p1-15. 15p.
Autor:
Luo, Yuanli1 (AUTHOR) luoyuanli163@163.com, Liu, Yuling1 (AUTHOR), Ren, Ting1 (AUTHOR), Wang, Bin1 (AUTHOR), Peng, Yumei1 (AUTHOR), Zeng, Sheng1 (AUTHOR), Su, Yu1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Oct2020, Vol. 8 Issue 10, p5402-5409. 8p.
Autor:
Tıraş, Z. Ş. Erdemir1, Yıldırım, H. Kalkan2 hatice.kalkan.yildirim@ege.edu.tr
Publikováno v:
Grasas y Aceites. 2021, Vol. 72 Issue 2, p1-14. 14p.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2018, Vol. 42 Issue 6, p1-1. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.